Ведическите астролози са направили прогноза според асцендентите на зодиите за май 2024

...
Ведическите астролози са направили прогноза според асцендентите на зодиите за май 2024
Коментари Харесай

Астролози обещаха невиждан успех през май на хората с тези асценденти

Ведическите астролози са създали прогноза според асцендентите на зодиите за май 2024 година Според експертите през първата половина на месеца дейното Слънце минава през знака Овен и се усеща най-силно. Периодът е удобен за реализация, дейни проекти и дейности във всяка сфера на живота.

През този интервал се предлага да действате освен в интерес на себе си, само че и на хората към вас. В същото време за представителите на четири знака времето ще даде максимален триумф и шанс.

И по този начин, за личностите с асцендент Близнаци май ще бъде пронизан с другарство, основаване на запознанства, сливане на старания и създаване на екип със съидейници.

Според астролозите взаимните старания вършат чудеса, тъй че не трябва да се пробвате да се справяте сами с провокациите. Препоръчително е да не отказвате помощ и да я приемате с признателност, както и да сте подготвени да подкрепите тези, които се нуждаят от нея.

За хората с асцендент Рак май 2024 година ще бъде един от най-благоприятните месеци в годината. Периодът отваря неповторими благоприятни условия за кариера и ще помогне да повишите значимостта си в очите на другите.

Препоръчително е да проявявате добрина и приемливост към другите, което ще ви помогне да спечелите същински другари, които могат да ви окажат скъпа поддръжка в бъдеще.

хората с асцендент Дева през май 2024 година ще намерят излаз от сложната обстановка, в която са изпаднали не по своя виновност в последно време. Препоръчително е да не се отказвате и да изчакате момента, който ще облекчи дискомфорта и паниките.

Всички проблеми, в това число и здравословни, ще се позволяват сполучливо и ще имате сили да реализирате фантазиите си.

А тези с асцендент Стрелец ще имат опция да покажат своята характерност, да изненадат близките и да основат необикновено усещане за себе си. Препоръчително е да посветите един месец на изпробване и творчество. Можете да предприемете нещо ново и извънредно.

През този интервал скрити качества могат да излязат нескрито, да разцъфнат и да дадат самопризнание.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР